Tartósbérlet

Mi szól a tartós bérlet mellett?

  1. A bérlő a bérleti díjakat költségként számolhatja el. A flottakezelés természetéből adódóan jelentős árelőny realizálható a járművek beszerzése, szervizelése és biztosítása kapcsán is. A bérleti díj áfatartalma visszaigényelhető – személyautók esetén is. Az autó vételárának áfatartalmát visszaigényeljük, ezért csak a nettó értéket kell finanszírozni. A bérlő nem kell, hogy a pénzügyi erőforrásait, lehetőségeit az autóra való beruházásra használja fel, helyette az alaptevékenységére fordíthatja.

 



Autóbérlés Budapest és Pest megyében - Olcsó autóbérlés - Tartósbérlet Autóbérlés Budapest és Pest megyében - Olcsó autóbérlés - Tartósbérlet



Gyors autóbérlés
Fizesd és vidd. Használd és tedd le Odavisszük és érte megyünk. Te csak fizesd, vidd és használd. A bérleti időszak végén elmegyünk érte Budapesten +50km. Ne vesződj a takarítással, tankolással, mi megcsináljuk helyetted.
Autóbérlés Budapest és Pest megyében - Olcsó autóbérlés - Gyors autóbérlés Pilisszentiván Autóbérlés Budapest és Pest megyében - Olcsó autóbérlés - Gyors autóbérlés Pilisszentiván KWfca412e2faa31dac77477f5011057bdd

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Keresőoptimalizált bérelhető weboldal készítés kontra saját weboldal - Kamagra termékgarancia ( Gold, zselé és rendelés )

Viacolor térkövezés keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizált bérelhető weboldal készítés kontra saját weboldal - Kiegészítők a lakberendezésben, hogyan rendezzük be a lakásunkat.